Memorialul Ipotesti, Rapsozii Botosanilor si Muzeul Judetean vor raporta la CJ veniturile extrabugetare pe primul semestru!

Memorialul Ipotesti, Rapsozii Botosanilor si Muzeul Judetean vor raporta la CJ veniturile extrabugetare pe primul semestru!
In principiu, toate institutiile de cultura vor trebui sa intocmeasca un raport pana la sfarsitul lunii august, privind veniturile extrabugetare realizate pe primele sase luni ale anului 2010, cele mai mari asteptarii fiind la Memorialul Ipotesti, Orchestra Rapsozii Botosanilor si Muzeul Judetean Botosani.

"As avea asteptari mari de la Memorialul Ipotesti, imi doresc sa-si realizeze resursele extrabugetare Orchestra Rapsozii Botosanilor, desi stim ca dumnealor tin foarte mult de spectacole si automat de publicul care vine sau are potential financiar de a veni la aceste spectacole, si de la Muzeul Judetean, fiind o institutie de cultura care ar trebui sa aduca venituri extrabugetare", a declarat Catalina Lupascu, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Tot din randul institutiilor de cultura mai sunt vizate Centrul de Creatie, Scoala Populara de Arte si Biblioteca Judeteana, care de asemenea vor intocmi un astfel de raport, desi asteptarile reprezentantilorCJ nu sunt prea mari la aceste institutii.

"La Ipotesti sunt convinsa ca se incadreaza in indicatorii de performanta pentru ca  am discutat cu domnul director si au si acest potential turistic de cazare si e cu totul alta situatia. Pentru celelalte institutii este destul de greu, care sunt intr-o relatie directa cu publicul", a adaugat Lupascu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
166

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
589

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...