Memorialul Ipotesti a realizat venituri proprii de aproape 350 milioane lei vechi

Memorialul Ipotesti a realizat venituri proprii de aproape 350 milioane lei vechi
De la inceputul anului 2010 si pana in prezent, Memorialul Ipotesti a inregistrat venituri proprii in valoare de 345 milioane lei vechi, din vanzarea biletelor provenind 160 milioane lei vechi, iar 180 de milioane lei vechi din cazare.

Managerul institutiei de cultura spera ca pana la sfarsitul lunii iunie veniturile  proprii ale Memorialului sa ajunga la  400 milioane lei vechi, in conditiile in care a propus in planul sau de management ca pana la sfarsitul anului sa realizeze venituri proprii in valoare de 600 milioane lei vechi. Memorialul Ipotesti a inregistrat anul trecut doar putin peste 100 milioane lei vechi, cand institutia era condusa de Valentin Cosereanu.

"In 2009, marketingul a gresit deschiderea catre consumator, am dat drumul si la pagina noastra de internet pentru a ne mediatiza. Trebuie sa ne facem venituri proprii pentru ca sa putem face si niste reparatii la spatiile de cazare pentru ca din bugetul primit nu ne ajunge", a declarat Miluta Jijie, directorul Memorialului Ipotesti.

In cadrul Complexului Memorialului turistii se pot caza la camere cu 2-3 paturi, care costa  50 lei de persoana/zi, la apartamentul de protocol, cu 100 lei de persoana/zi, la camere la casute, care costa  30 lei de persoana/zi. De asemenea, pot fi inchiriate si anumite locatii, precum: inchiriere sala de expozitii - 100 lei/zi, inchiriere amfiteatru - 100 lei/ora, inchiriere amfiteatru in aer liber - 100 lei/ora, inchiriere foisor - 50 lei/ora, biletul de vizitarea muzeului pentru adulti fiind de 4 lei, iar pentru copii 1 leu.

Zilele trecute, Memorialul Ipotesti a fost gazduit copii dintr-o tabara internationala, in jur de 50 de copii din Ucraina si Republica Moldova.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
64

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
834

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
252

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...