Melania Medeleanu, despărțire cu lacrimi în direct la Realitatea TV - VIDEO

Melania Medeleanu, despărțire cu lacrimi în direct la Realitatea TV - VIDEO

 MELANIA MEDELEANU  

O surpriză pregătită de colegi la ultima emisie la Realitatea TV a emoționat-o pe Melania Medeleanu. Melania Medeleanu a citit pe post ultima știre cu ochii în lacrimi. Ce se întâmplase? Cu doar câteva minute înainte, când pe post era difuzată publicitate, colegii au aranjat o farsă. Melania Medeleanu credea că este în direct cu Mirela Voicu, care a ales un mod original de a-i spune La revedere. Tot platoul de filmare a aplaudat. Melania a fost copleșită.

Paginademedia.ro prezintă în exclusivitate ce nu au văzut telespectatorii. Un moment emoționant. Revenită în direct, "pe bune" de data aceasta, Melania abia a reușit să citească ultima știre și să-și ia "la revedere".

"De parcă nu ar fi fost atât de grea ruptura, colegii mei mi-au făcut şi mai dificilă plecarea. Dar îi iubesc pentru ce au făcut. Mi-au cumpărat şi un tort pe care au scris Rămâi ancorată în Realitatea", a povestit pentru paginademedia.ro Melania Medeleanu.

Melania Medeleanu a decis să facă o pauză de televiziune. Unul din motivele retragerii temporare este faptul că Melania Medeleanu a fost acceptată la un masterat în logopedie la Universitatea din Bucureşti (secţia de Psihopedagogie specială la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei).

VEZI VIDEO FARSA COLEGILOR, PRECUM SI ULTIMA STIRE A MELANIEI MEDELEANU

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
158

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
88

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
99

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...