Medicul Petru Ciobanu, condus pe ultimul drum-FOTO

Medicul Petru Ciobanu, condus pe ultimul drum-FOTO
Medicul neurolog Petru Ciobanu, care a decedat marţi în urma unui cumplit accident petrecut în judeţul Vrancea, a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum.

Zeci de rude, prieteni, colegi, cunoştinţe, i-au adus un ultim omagiu, cu toţii fiind şocaţi de sfârşitul tragic al acestuia. Printre cei prezenţi la înmormântare s-au numărat şi foşti pacienţi, care au avut numai cuvinte de laudă şi de recunoştinţă la adresa celui care le-a alinat la un moment dat în viaţă suferinţa.





Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Sf. Ilie, fiind oficiată de un sobor de şase preoţi, în frunte cu părintele protopop Lucian Leonte, după care cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Pacea unde medicul Petru Ciobanu îşi va dormi somnul de veci.

În vârstă de 64 de ani, medicul Petru Ciobanu lucra la Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe, din municipiul Botoşani. Medicul botoşănean se afla la volanul unei maşini Smart, iar pe raza localităţii Urecheşti, din judeţul Vrancea, a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un TIR.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele maşinii.

El se întorcea la Botoşani, după ce în weekend a fost la rudele din Vrancea.

Transferat de la Focşani la un spital din Iaşi, medicul a murit câteva ore mai târziu, din cauza rănilor grave suferite.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
35

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
126

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
27

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...