Medicul Eugen Prăjinariu, după dezvăluirile făcute despre neregulile de la Maternitate: “Informații despre anchetă, cu acuzații nominale, dovezi și alte amănunte se află, de astăzi, pe masa managerului”

  După ce a sesizat mai multe nereguli care se petrec la Secția de Obstetrică și Ginecologie Botoșani, într-o postare pe contul său de pe o rețea de socializare, medicul neonatolog Eugen Prăjinariu, precizează că în cursul zilei de marți a pus la dispoziția conducerii Spitalului Județean Mavromati mai multe materiale cu dovezi care să susțină cele afirmate.

 Medicul Eugen Prăjinariu explică și de ce în ultimele zile, după apariția în mass-media a dezvăluirilor făcute de acesta, a refuzat să aibă un punct de vedere.

“Nu am fugit de presă. În mijlocul unei anchete există persoane desemnate de spital pentru a da declarații. Mai multe informații despre anchetă, cu acuzații nominale, dovezi și alte amănunte se află, de astăzi, pe masa managerului, Viorel Iliuță. Când ancheta va avea o finalitate, am să-mi exprim părerea public, așa cum am făcut-o întotdeauna, a scris medicul Eugen Prăjinariu pe contul său de Facebook.

Conducerea Spitalului Județean a dispus constituirea unei comisii de anchetă care să verifice dacă cele sesizate de medicul Eugen Prăjinariu, în ceea ce privește modul în care își fac treaba unele asistente și infirmiere, se confirmă. 

  Citeste si: Un medic de la Maternitatea Botosani dezvaluie neregulile din sistem! DOCUMENT 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...