Medicii din toată ţara ameninţă cu GREVA GENERALĂ și demisii în bloc!

Medicii din toată ţara ameninţă cu GREVA GENERALĂ și demisii în bloc!
Medicii din întreaga ţară vor intra în următoarea perioadă în grevă generală, a anunţat preşedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae.
 
Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor, spune că medicii au ajuns la capătul răbdării şi că în următoarele săptămâni sunt aşteptate proteste colective în unităţile medicale din întreaga ţară,  informează RomâniaTV.
 
Anunţul a fost făcut după o întrunire a Colegiului Medicilor ce a avut loc joi. Astărăstoae a explicat că medicii s-au săturat de promisiunile autorităţilor şi că vor fi mai multe tipuri de mişcări şi adunări prin care medicii şi cadrele medicale îşi vor prezenta doleanţele.
 
Protestele vor putea ajunge până la greve generale şi chiar o demisie în bloc a cadrelor medicale, potrivit preşedintelui Colegiului Medicilor. Calendarul protestelor va fi stabilit în următoarele două săptămâni, timp în care se va constitui o asociatie care să reprezinte interesele celor din sistemul sanitar românesc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
1

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
122

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...