Medici de la Spitalul Judeţean, luaţi la rost de rudele pacienţilor! Vezi de ce

Medici de la Spitalul Judeţean, luaţi la rost de rudele pacienţilor! Vezi de ce
  Mai mulţi medici de pe secţiile Spitalului Judeţean Mavromati au fost luaţi la rost de aparţinătorii pacienţilor pe care i-au avut în grijă, pe motiv că i-au externat prea repede.

 Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean, a spus că au fost cazuri în care rudele pacienţilor au făcut scandal şi le-au reproşat cadrelor medicale că au externat pacienţii, rudele spunând că nu au timp să se ocupe de aceştia.

“Sunt multe familii care îşi trimit bolnavii în spital şi după ce li se face tratamentul şi sunt trimişi acasă, pe cheltuiala spitalului, inclusiv cu maşinile spitalului, suntem apostrofaţi de ce i-am adus acasă, că trebuia să îi mai ţinem în spital. Că ei nu au timp", a spus Viorel Iliuţă.

Mai mult, potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean, sunt pacienţi cu boli cronice în stadiul final, pentru care se insistă să fie ţinuţi în spital.

“La ora actuală nu se mai moare acasă. Toată lumea, şi în special familiile, insistă să aducă pacienţii în spital“, a spus Mihaela Miler.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
132

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
252

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
181

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...