Medic de la Maternitate, anchetat de comisia de etica a spitalului!

Medic de la Maternitate, anchetat de comisia de etica a spitalului!
Sefa Sectiei de Neonatologie a Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Botosani, medicul Rodica Tanasache, este anchetata de comisia de etica a spitalului, dupa ce mai multi medici din unitate au depus o reclamatie prin care o acuza ca au fost denigrati, iar colega lor a lezat imaginea unitatii.

Nemultumirea cadrelor medicale de la Maternitate a pornit de la declaratiile pe care medicul Rodica Tanasache le-a facut in ultima sedinta de Consiliu Judetean, cand s-a discutat despre comasarea spitalelor. In plus, potrivit conducerii unitatii, in ziua in care a fost sedinta, Rodica Tanascahe era de garda si a plecat la Consiliul Judetean fara sa anunte sefii. In cadrul sedintei de Consiliu Judetean Rodica Tanasache a uimit asistenta printr-un discurs extrem de dur.

Ea a acuzat managementul defectuos de la unitatea in care activeaza, precizand ca, din cauza subfinantarii, Maternitatea nu poate folosi la capacitata optima tehnologia avansata de care dispune.

Mai mult, medicul de la Maternitate a facut referiri si la faptul ca directorii unitatilor sanitare sunt sprijiniti politic, fapt care ii determina sa nu mai dea dovada de transparenta si sa apara astfel deficiente in comunicare si in desfasurarea actului medical.

“Este adevarat ca s-a inceput o ancheta, doamna doctor este anchetata de comisia de etica, dar mai multe nu vreau sa comentez deocamdata", a spus Maria Olaru, managerul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
109

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
236

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
59

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...