Medic botosanean, sanctionat de Casa de Sanatate!

Medic botosanean, sanctionat de Casa de Sanatate!

 Costel Lupascu  

Un medic de familie din judetul Botosani a fost sanctionat de reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Botosani cu taierea a 10% din valoarea contractului, ca urmare a absentei de la cabinetul medical.

Mai multi pacienti au reclamat faptul ca medicul in cauza nu este de gasit la cabinet atunci cand au nevoie de serviciile lui, motiv pentru care conducerea CJAS Botosani a dispus un control.
In urma verificarilor, cele sesizate s-au confirmat, medicul fiind sanctionat cu avertisment.

Nici la al doilea control el nu a fost gasit la munca, de aceasta data fiind sanctionat cu 10% din valoarea contractului.

"S-a constatat ca medicul nu respecta obligatiile contractuale. La primul control au fost date doua avertismente pentru doua articole, nu respecta prezenta la program si avea afisat un alt program decat cel din contract. Nici acel program nu era respectat. La al doilea control, am constatat acelasi lucru", a declarat Costel Lupascu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Botosani.

Daca si a treia oara va fi prins pe picior gresit, medicul risca rezilierea contractului cu CJAS. Medicul de familie lucreaza la un cabinet din mediul rural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
120

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
883

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
415

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...