Medalii cucerite de CS SINH DAU Botosani la Campionatul National de Qwan-ki-do

        In zilele de 15-16 martie 2014, Sala Polivalenta “Elisabeta Lipa" din Botosani a gazduit a-36-a editie a Campionatului National de Qwan-ki-do de Juniori si Seniori. Acesta importanta competitie aflata in calendarul Federatiei Romane de Arte Martiale, s-a desfasurat pe categoriile urmatoare: juniori (13-15 ani, fete baieti), (16-17 ani, fete-baieti, grade-centurinegre), seniori: (>18 ani, fete-baieti, grade-centuri negre).

 Probele de concurs la care sportivii s-au intrecut au fost spectaculoase datorita faptului ca s-au folosit arme traditionale vietnameze cum a fi: bastonul lung, bastoane scurte, nunkaku, sabia de lemn, palosul vietnamez, nunkaku cu 3 elemente, cutite fluture si cutite randunica, lantul.

La campionat au concurat 23 decluburi din tara, din 16 orase, 11 judete, 174 sportivi la probel etehnice Qwan Ki Do, 110 sportivi la probele tehnice de arme traditionale, 200 sportivi la probele de lupta qwan-ki-do si arme traditionale, 47 arbitri.

 CS SINH DAU Botosani, condus de prof. AiroaeConstantin, a participat cu un lot de 20 de sportivisi a reusit performante deosebite adaugand in palmaresul clubului 5 rezultate notabile:

- medalia de aur: Daniel Rotaru, categoria lupta arme grade (baston lung), seniori;

  - medalia de argint: NicoletaOcu, categorialupta arme grade (baston lung), senioare;

- medalii de argint: echipa formata din Iuliana Gradinaru, TeonaTurcu, Nicoleta Ocu, categoria lupta qwan ki do grade, senioare;

- 2 medalii de bronz: Bogdan Dughila, categoriile inlantuiri qwanki do si arme traditionale, centuri negre.

Aceste rezultate reprezinta munca sportivilor timp de aproximativun an de zile, si in acelasi timp o verificare a nivelului tehnic la cea mai mare competitie din Romania.

 CS SINH DAU Botosani pregateste mai departe,pentru un alt important concurs, lotul de copii care va participa pe 29-30 martie 2014 la Campionatul National de Copii care se desfasoara la Brasov.


 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...