Meci amical intre staff-ul echipei FC Botosani si jurnalistii din Botosani! FOTO, VIDEO

Meci amical intre staff-ul echipei FC Botosani si jurnalistii din Botosani! FOTO, VIDEO
La finalul unui tur de campionat destul de dificil, dar cu rezultate exceptionale, staff-ul tehnic si administrativ al echipei FC Botosani a organizat un meci amical de fotbal in sala impotriva jurnalistilor botosaneni.

Partida a avut loc la Vorona si a durat 70 de minute, cate 35 de minute fiecare repriza. Dupa multe ratari si goluri spectaculoase, la pauza scorul era 3-3 si pana in minutul 60 jurnalistii au condus cu 5-4, insa la finalul meciului s-au declarat invinsi, scor 7-5 in favoarea staff-ului de la FC Botosani.

In aceasta partida remarcatii au fost Dumitru Branza (portar), care a aparat excelent suturile trimite pe poarta de jurnalisti, Cornel Sfaiter, marcatorul unui gol superb, Valeriu Iftime, golgheterul meciului si bineinteles fostii fotbalistii Alin Bejan si Alin Bordeanu.

"Atunci cand bati presa intr-un meci cu o incarcatura atat de mare sunt mai fericit decat daca bateam Steaua acasa.(...) A fost un meci frumos, de distractie si poate ca un asemenea meci fluidizeaza relatia intre conducatori, finantatori si presa. Mai ales ca este si ziua lui Cornel, el ne-a invitat si joc pe banii altuia, chiar imi place (rade). E greu fotbalul, mai ales ca ma mist cu viteza I, iar jurnalistii joaca bine fotbal. Daca nu-i aveam pe Alin Bordeanu, Alin Bejan si Dumitru Branza in poarta luam bataie serioasa, adica ei chiar au jucat bine. Imi pare rau ca nu au jucat si fetele. Eu pentru asta am venit (rade)", a declarat finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime.

Staff FC Botosani: Dumitru Branza, Doru Popa, Cornel Sfaiter, Petru Parfenov, Valeriu Iftime, Alin Bejan, Alin Bordeanu, Silviu Siminiuc, Alexandru Chirila, Dumitru Branza Jr., Ovidiu Jitaru si Ovidiu Chiribici.

VIDEO:

 

 

 
FOTO:










 

 

 

Spune-ne opinia ta