Matusa lui Emil Boc a murit intr-un accident auto

Matusa lui Emil Boc a murit intr-un accident auto

   Arhiva

Una dintre matusele premierului Emil Boc a murit, luni seara, in urma unui accident de masina. Ruda primului ministru a fost victima unui sofer care s-a urcat beat la volan. O alta femeie care se afla langa ea a supravietuit accidentului.

Matusa lui Boc, in varsta de 74 de ani, a murit in drum spre spital. Femeile mergeau pe partea stanga a drumului si, potrivit martorilor, soferul ar fi fost baut si le-a acrosat pe cele doua femei, pe una dintre ele luand-o pe capota autoturismului.

Cealalta femeie, care a supravietuit, a fost dusa la spitalul din Huedin, iar pentru ca nu a suferit rani grave, aceasta a fost externata, potrivit Adevarul.

Accidentul a avut loc in localitatea Scrind, judetul Cluj, dupa ce femeile au plecat de la sora lor din localitatea Rachitele, mama premierului. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, Gina Pop.

Soferul, in varsta de 39 de ani, a fugit de la locul accidentului, iar politistii l-au prins cateva ore mai tarziu in localitatea Rachitele. Barbatul venea de la Huedin si avea o alcoolemie de 0,75 in aerul expirat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
110

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
342

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
267

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...