Matteo a electrizat publicul botoșănean-FOTO

Matteo a electrizat publicul botoșănean-FOTO
Unul dintre artiștii așteptați de publicul botoșănean în ultima seară de Summer Fest a fost Matteo.

Artistul a ajuns în Centrul Vechi cu aproximativ un sfert de oră înainte de a urca pe scenă, fiind asaltat de fanii care au dorit să facă o fotografie cu el.

Matteo a urcat pe scenă însoțit de trei dansatori, și încă de la primele acorduri sute de tineri au început să îl aclame, mai ales fetele.

“Ce oraș frumos este Botoșaniul. Ne-am deschis o agenție de turism și vom include orașul Botoșani în circuit. Chiar aveți un oraș frumos", a spus Matteo.

Botoșănenii au dovedit că sunt fani Matteo, fredonând alături de acesta piesele mai noi și mai vechi din repertoriul acestuia.

“Știu că la orice petrecere, cum e sărbătoarea aceasta mare, nu există seară în care să nu se cânte Michael Jackson. Pe modelul acesta mi-am propus să cânt o piesă cunoscută de a lui", a spus Matteo.

Momentul a fost apreciat de botoșăneni.

După ce a interpretat piese din repertoriul propriu, Matteo a cântat melodia lui Joe Cocker, "Unchain my heart" şi cea a lui Christian D., "Mamacita", primind ropote de aplauze. 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
7

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
28

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
81

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...