Mașini “parcate” de doi șoferi în stâlp și într-o poartă!

Mașini “parcate” de doi șoferi în stâlp și într-o poartă!
Au chefuit până abia s-au mai putut ține pe picioare, dar s-au încăpățânat și au urcat la volan. Este isprava a doi șoferi, unui din Dorohoi, și celălalt din Botoșani care au intrat cu mașinile într-un stâlp și într-o poartă.

La data de 27 noiembrie, în jurul orei 17.35, în timp ce conducea un autoturism pe strada Maramureș din municipiul Dorohoi, C. P. de 58 ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un stâlp.
         
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
   
Duminică, în jurul orei 19.40, O. C. de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pacea din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit carosabilul şi s-a izbit în poarta de acces în curtea unui  imobil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
32

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
158

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...