Mașini imobilizate, prin blocarea roților. Altele luate pe sus

Ultimele două zile au fost cu ghinion pentru șoferii care și-au parcat mașinile pe locuri interzise.

În perioada 29 octombrie 2023 – 01 noiembrie 2023, mai multe mașini parcate neregulamentar pe străzile din municipiu au fost imobilizate, prin blocarea roții, iar în unele cazuri, s-a recurs chiar la ridicarea acestora.

Acesta este rezultatul acțiunilor polițiștilor locali din cadrul Serviciului Circulația pe Drumurile Publice, care au acţionat în zona Pieței Centrale și strada Pacea, pentru descurajarea și prevenirea expunerii autovehiculelor pe domeniul public cu scopul de a fi vândute, staționarea mașinilor de transport marfă și persoane în afara locurilor special amenajate, cât și oprirea/staționarea autovehiculelor în stațiile de transport public local și stațiile TAXI.

Polițiștii locali au aplicat un număr de 58 sancțiuni contravenționale, dintre care 46 sancțiuni cu amendă în valoare totală de 11.640 lei și 12 sancțiuni cu avertisment scris.

De asemenea, a fost dispusă măsura complementară a imobilizării vehiculelor, prin blocarea roții, pentru  22 autovehicule.

În cazul a 5 autoturisme (4 de pe strada Pacea și una din stația de TAXI,  amenajată pe strada Armeană), a fost dispusă măsura administrativă a ridicării a autovehiculului.

”Pentru siguranța rutieră pe raza municipiului Botoșani, activitatea de control și verificare va fi continuată”, anunță reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeile din Tudora au fost celebrate de Ziua Internațională a Femeii din Mediul Rural! (Foto)

astăzi, 14:33

Cea de-a treia ediție a dezbaterii cu tema „Importanța Femeii din Mediul Rural” a avut loc joi, 17 octombrie, la Căminul Cultural din Tudora, în contextul sărbătoririi Zilei Int...

Atenție, șoferi: Stradă din Botoșani închisă circulației! (Foto)

astăzi, 14:06

Șoferii trebuie să știe că o stradă din municipiul reședință de județ a fost închisă, în prima parte a zilei de vineri, pentru lucrări aferente asfaltării. Pe strada Ocolito...

Controale în piețele din Botoșani, ce au descoperit polițiștii! (Foto)

astăzi, 13:51

În ultima perioadă, polițiștii locali au desfășurat acțiuni punctuale în piețele de pe raza municipiului Botoșani, cu scopul de a verifica modul în care comercianții, produc...