Mașini facute praf si o persoana la spital, in urma unui accident produs pe strada Independentei! FOTO

Mașini facute praf si o persoana la spital, in urma unui accident produs pe strada Independentei! FOTO
O victima, doua masini avariate si gardul unei terase distrus, in urma unui accident produs in aceasta dimineata, pe strada Independentei din municipiul Botosani, in apropierea benzinariei SOCAR!

Un autoturism WV Touran, condus de Iulian H., in varsta de 41 de ani, venea pe strada Penes Curcanul catre strada Independentei.  In dreptul benzinariei Socar, soferul a intrat in intersectie, nu a acordat prioritate unui autoturism marca Mercedes Benz, care circula pe strada Independentei catre Uvertura Mall, intrand in plin in acesta.

In urma impactului autoturismul Mercedes Benz, condus de Laurentiu V., de 33 de ani, a ricosat in gardul unei terase.

Doua persoane au fost ranite, insa la spital a ajuns doar soferul de pe VW Touran, sotia acestuia, care se afla pe bancheta din dreapta, refuzand transportul cu ambulanta. 

Soferul ranit, care este si vinovat de producerea accidentului, a fost diagnosticat cu traumatism coloana cervicala si traumatism minor semitorace stang. Acesta va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.


 


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
9

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
307

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
458

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...