Mașini făcute praf la Lebăda de un șofer beat criță! FOTO

Mașini făcute praf la Lebăda de un șofer beat criță! FOTO
Un bărbat în vârstă de 39 de ani a reușit performanța de a-și transforma mașina într-un morman de fiare și de a avaria serios un alt autoturism după ce a intrat în plin în acesta.

Mihai Chihaia, agent la o firmă de pază, se îndrepta la volanul unei Dacii către casă, în localitatea Vorona.

La Lebăda, în apropiere de cartierul rezidențial Alfa Land, a intrat în plin într-un autoturism Skoda Octavia, care staționa în fața unei curți. În urma impactului, Dacia a fost puternic avariată în partea din față, și de asemenea celălalt autoturism a fost avariat în partea din spate.

La volanul autoturismului Skoda era Vasile Toader, în vârstă de 59 de ani, care era în fața curții sale și aștepta o mașină de la o firmă de mobilă.







"Staționam în fața porții, așteptam pe cineva de la Suceava și la un moment dat am aruncat privirea spre oglinda retrovizoare și l-am văzut foarte aproape, după care m-a izbit. Pe moment câteva secunde am amețit, și apoi mi-am revenit", a spus șoferul autoturismului Skoda.

Șoferul Daciei a scăpat doar cu câteva zgârieturi. La locul unde s-a produs accidentul, soferul nu a putut sufla în etilotest, dar ajuns la spital a reușit să sufle în aparat, rezultând o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge. El s-a ales cu dosar penal.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
112

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
458

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
176

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...