Maşini făcute praf de un şofer beat turtă, pe Bulevardul George Enescu! FOTO

Maşini făcute praf de un şofer beat turtă, pe Bulevardul George Enescu! FOTO
Două autoturisme au fost puternic avariate, în noaptea de sâmbătă pre duminică, de un şofer care abia se mai ţinea pe picioare de beat ce era.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul George Enescu, în jurul orei 03.30.

Cezar Miron, în vârstă de 35 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism Opel dinspre Capătul I către intresecţia cu Bulevardul Mihai Eminescu, iar în apropiere de sensul giratoriu a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un autoturism parcat.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.





Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi s-a ales cu dosar penal.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
220

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
231

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...