Maşini avariate şi un indicator rutier rupt, din vina unui şofer neatent! FOTO

Două maşini au fost avariate, joi după-amiaza, de un şofer care nu a acordat prioritate unui alt autorism, una dintre maşini rupând un indicator rutier şi un gărduţ.

Şoferul unui Audi se deplasa dinspre Mall către Parcul Tineretului, iar în sensul giratoriu a fost lovit de un autoturism cu volan pe dreapta, cu numere străine, condus de un tânăr, care venea de pe strada Independenţei şi care nu a acordat prioritate în sensul giratoriu.

În urma impactului, autoturismul Audi a intrat într-un indicator rutier de pe trotuar, pe care l-a pus la pâmânt, şi într-un gărduţ.

O femeie care se deplasa pe trotuar a fost uşor atinsă, la faţa locului sosind şi o ambulanţă, dar nu a fost nevoie de transportarea acesteia la spital.

"A intrat pur şi simplu în mine. Nu a schiţat că ar vrea să se oprească, deşi eram intrat în sensul giratoriu", a spus şoferul de pe Audi.

La locul accidentului au sosit şi poliţiştii, cei doi şoferi fiind chemaţi la poliţie pentru a da declaraţii.








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, devenit de puțin timp bunic, a murit în Germania chiar de ziua mamei sale!

astăzi, 08:35

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani, plecat în Germania la muncă. Nu a mai apucat să-și vadă nepoțelul și s-a stins chiar de ziua mamei lui. Mihai Rusu, un bărbat de ...

IPS Calinic în Decalogul Profesorului: ”Sădește cu nădejde în sufletul fiecărui învățăcel bucuria cunoaşterii!”

astăzi, 08:03

Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, a formulat de Ziua Mondială a Educației un „Decalog al Profesorului” adresat celor care au misiunea de a căl...

Construirea unui nou stadion la Botoșani devine o certitudine. ”Singurii oameni care se ocupă de stadion sunt primarul și cu mine!”

astăzi, 07:48

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a declarat după meciul cu Rapid București, câștigat de „roș-alb-albaștri” cu 2-0, că a făcut echipă cu primarul municipiului Boto...