Mașina unui botoșănean dispărută peste noapte din curte, găsită de polițiști în județul Suceava!

Mașina parcată seara în curte a dispărut până dimineață! Botoșăneanul a cerut sprijinul Poliției pentru recuperarea autoturismului, mașina fiind găsită în curtea unui tânăr din județul Suceava, care nici nu avea permis de conducere!

Joi, în jurul orei 08.00, poliţiştii din comuna Vorona au fost sesizați de către un bărbat din satul Joldești, comuna Vorona, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în noaptea de 14 spre 15 mai, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinței un autoturism, cauzându-i un prejudiciu de 4.000 euro.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au găsit autoturismul reclamat ca furat, pe raza orașului Liteni, judeţul Suceava. De asemenea, a fost identificat un tânăr de 20 ani, din localitatea  Joldești, comuna Vorona, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate, informează IPJ Botoșani.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.           

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...