Masina scoasa de pompieri din apa de pe strada Pacea, inundata in urma ploii torentiale! FOTO

Pompierii botosaneni nu au avut liniste in noaptea de joi spre vineri, din cauza ploii torentiale care s-a abatut asupra judetului.

Acestia au fost chemati sa scoata un capac de canalizare blocat pe Aleea Crizantemelor, pentru ca din cauza cantitatii mari de apa strada s-a infundat.

Probleme au fost si pe strada Pacea, in apropiere de sensul giratoriu de la intersectia cu strada George Enescu, acolo unde la ultima ploaie mai serioasa traficul a fost blocat pentru ca apa depasea jumatate de metru.

De aceasta data angajatii ISU Botosani au fost chemati de un sofer din Suceava care a ramas cu masina in apa. Barbatul a vrut sa treaca prin apa, dar nu a stitu cat este de adanca si cand a ajuns la jumatatea drumului autoturismul s-a oprit.



Pompierii l-au ajutat pe acesta sa scoata masina, dupa care au scos capacul de la canalizare pentru ca apa sa se scurga mai repede. Pe strada Pacea au ajuns si politistii, care au inchis circulatia, pentru a evita ca si alti soferi sa se aventureze in zona inundata.

De asemenea, pompierii botosaneni au mai intervenit si pentru stingerea a trei incendii izbucnite in judet din cauza descarcarilor electrice.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, devenit de puțin timp bunic, a murit în Germania chiar de ziua mamei sale!

astăzi, 08:35

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani, plecat în Germania la muncă. Nu a mai apucat să-și vadă nepoțelul și s-a stins chiar de ziua mamei lui. Mihai Rusu, un bărbat de ...

IPS Calinic în Decalogul Profesorului: ”Sădește cu nădejde în sufletul fiecărui învățăcel bucuria cunoaşterii!”

astăzi, 08:03

Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, a formulat de Ziua Mondială a Educației un „Decalog al Profesorului” adresat celor care au misiunea de a căl...

Construirea unui nou stadion la Botoșani devine o certitudine. ”Singurii oameni care se ocupă de stadion sunt primarul și cu mine!”

astăzi, 07:48

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a declarat după meciul cu Rapid București, câștigat de „roș-alb-albaștri” cu 2-0, că a făcut echipă cu primarul municipiului Boto...