Masina in flacari pe un drum judetean din Botosani!

Masina in flacari pe un drum judetean din Botosani!
O soferita si-a vazut masina mistuita de flacari! Sambata, 4 iulie, ora 02.45, proprietara unui autoturism marca BMW a chemat in ajutor pompierii dupa ce masina a luat foc in timp ce se deplasa pe DJ 284, pe raza localitatii Dangeni.

"Un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Trusesti s-a deplasat in cel mai scurt timp posibil la locul indicat. Cand au ajuns la fata locului masina era cuprinsa aproape in totalitate de flacari. Incendiul a fost stins in mai putin de 30 de minute. Autoturismul a fost distrus in proportie de 80%, pagubele fiind estimate la 36.000 lei", a precizat plutonier Dorina Lupu, din cadrul IJSU Botosani.

Tot sambata, un aragaz aprins lasat nesupravegheat a incendiat bucataria unui localnic din satul Dracsini, comuna Baluseni. S-a intamplat sambata, cu putin dupa ora 16.00. Cand si-a vazut bucataria in flacari proprietarul, Mihai C., a solicitat sprijinul pompierilor speriat ca incendiul s-ar putea extinde si la celelalte incaperi ale locuintei.

I-au sarit in ajutor doua echipaje din cadrul de Detasamentului de Pompieri Botosani care au reusit sa stinga incendiul in mai putin de 20 de minute.

Flacarile au distrus mobilierul de bucatarie, un covor, stoleria din lemn si articole de imbracaminte, in valoare totala de 1.400 lei.

Pompierii au salvat bunuri in valoare de 30.000 de lei. Un aparat de cafea uitat in priza peste noapte a provocat un incendiu intr-un bar din comuna Vorona. Flacarile au fost observate duminica dimineata, cu putin inainte de ora 6.00. Doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani s-au deplasat la locul indicat in cel mai scurt timp.

Cand au ajuns la fata locului ardeau aparatul de cafea si etajera din pal pe care se afla acesta. Pompierii au reusit sa stinga incendiul in mai putin de 10 minute, fiind salvate bunuri materiale in valoare 50.000 de lei. Pagubele au fost estimate la 2.500 lei.

In noaptea de 5 spre 6 iulie, cu putin dupa miezul noptii, Teodor P., din satul Calugareni, comuna Ungureni, s-a trezit cu depozitul de furaje in flacari.

De teama ca incendiul s-ar putea extinde si la anexele din gospodarie acesta a solicitat sprijinul pompierilor. Spre locul indicat a plecat un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Saveni. Pentru a stinge cele 16 tone de fan pompierii au actionat timp de 160 de minute.

Pagubele au fost estimate la 3.200 lei. Pompierii au salvat casa si celelalte anexe din gospodarie in valoare de 42.000 lei.

Cauza probabila a incendiului o constituie actiunea intentionata. Cazul a fost preluat de organele de cercetare penala.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
474

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
152

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
424

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...