Masina gasita avariata in sant, dupa ce un barbat i-a incredintat-o fiului sau de 19 ani!

Masina gasita avariata in sant, dupa ce un barbat i-a incredintat-o fiului sau de 19 ani!
Beat, fără permis, dornic de distracţie! Un tânăr de 19 ani a plecat la discotecă cu maşina tatălui său, pe care însă a abandonat-o într-un şanţ. Chiar dacă tatăl său i-a încredinţat cu bună ştiinţă maşina, tânărul spune că nu ştie cine s-a aflat la volan, şi nici cum a ajuns autoturismul în şanţ!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.50, poliţiştii din comuna Blândeşti au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că în localitatea Blândeşti, în şanţul de pe partea stângă a DJ 297, pe sensul de mers Suliţa – Botoşani, se află un autoturism marca Dacia 1310, avariat.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că autoturismul aparţine lui G. Costel, de 44 de ani, din municipiul Botoşani, care l-a încredinţat fiului său G. Iulian, de 19 ani, tânărul, împreună cu un prieten, deplasându-se în seara de 04.03.2011 la discotecă, în localitatea Cerchejeni.

Pe parcursul cercetărilor, G. Iulian a declarat că nu posedă permis de conducere şi că nu a condus autoturismul, dar nu a putut da detalii cu privire la persoana care l-a condus sau cu privire la împrejurările producerii accidentului rutier.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
15

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
23

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
80

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...