Masina facuta zob in apropiere de Hutani!

Masina facuta zob in apropiere de Hutani!
Starea proasta a carosabilului, la intrare in localitatea Hutani, si-a spus din nou cuvantul! Un nou accident s-a petrecut astazi, soldat cu distrugerea unei masini si cu ranirea unei tinere de 27 de ani.

Patru botosaneni se indreptau astazi spre Suceava, intr-un Opel, pentru a face cumparaturi de sarbatori. Nu au reusit, insa, nici macar sa iasa din judetul Botosani.

Frana apasata nitel cam tare, pe un carosabil cu probleme, a fost de ajuns ca sa se produca tragedia. Incercarile disperate ale soferului de a redresa masina au micsorat, doar, proportiile dezastrului. Masina a derapat, s-a invartit pe strada, dupa care a iesit in decor, unde a lovit un copac de pe marginea drumului pe sensul lor de mers.

Politistii spun ca, din cate se pare, autoturismul Opel nu avea viteza foarte mare. Cu toate acestea, masina in care se aflau cei patru a fost aruncata din forta impactului la 180 de grade.

Medicii de pe Ambulanta au acordat ajutor unei femei de 27 de ani, aflata pe bancheta din spate.

Victima prezenta un traumatism la nivelul coloanei lombare. Acuza dureri la spate, insa era constienta si stabila din punct de vedere hemodinamic. La modul in care arata masina se poate spune ca toti ocupantii au avut un noroc extraordinar, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta.

La fata locului au ajuns si politistii pentru a incepe o ancheta in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
393

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
126

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
348

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...