Masina distrusa de FLACARI, pe o strada din municipiu: “A explodat pur si simplu” – GALERIE FOTO

Masina distrusa de FLACARI, pe o strada din municipiu: “A explodat pur si simplu” – GALERIE FOTO
Un autoturism marca Renaul Scenic a fost distrus complet intr-un incendiu, care a izbucnit, in noaptea de duminica spre luni, putin inainte de ora 1:00. Masina era parcata pe strada Popa Sapca, iar dintr-odata a explodat, fiind mai apoi distrusa de flacari.

Vazand focul, vecinii au sunat la 112 si au solicitat interventia pompierilor.

“Eu eram in casa si masina a explodat pur si simplu. S-a auzit un bubuit puternic si cand am iesit am vazut flacarile mari", a declarat un vecin al proprietarului.

Din cauza flacarilor mari a fost avariat si un autoturism care era parcat in fata, dar si un gard de lemn. In zona a ajuns si o echipa de la E-On, pentru ca masina era parcata langa un stalp electric. 

Proprietarul autoturismului le-a spus pompierilor ca duminica seara, in jurul orei 20:00 a pornit masina si a facut o plimbare, insa nu a pornit caldura. Masina era inmatriculata in Germania.

La fata locului au ajuns si politistii criminalisti, care trebuie sa stabilieasca de la ce a pornit incendiul. Acestia iau in calcul orice ipoteza, mai ales ca atunci cand pompierii au ajuns in zona, portiera din stanga-fata era deschisa.





















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
174

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
360

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
96

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...