Maşina care a pus pe jar Ambasada SUA este a Corinei Bud

Cântăreața Corina Bud a rămas fără mașină, un Volkswagen Touareg, după ce automobilul a luat foc, ieri, în parcarea subterană a blocului in care artista locuiește. Automobilul a fost distrus complet, iar artista a recunoscut că nu are Casco, ci doar asigurarea obligatorie.

"Nu am avut Casco, doar RCA", a precizat Corina pentru emisiunea Cancan TV. Cântăreaţa a descris coşmarul prin care a trecut, după ce şi-a văzut maşina arzând ca o torţă.

"E maşina mea, care îmi era foarte dragă, circul de vreo şase ani cu ea şi asta e. Nu aveam lucruri de valoare, dar folositoare, microfonul pe care îl ţineam pentru concerte şi altele. A intrat fum în toate apartamentele, nu avem apă, nu avem lumină pe scară, iar parcarea este destul de avariată. S-a auzit o explozie şi s-au auzit vecinii", a declarat Corina.

Artista susţine că nu a avut probleme cu autovehicul până acum, că era la zi cu reviziile, iar ultima defecţiune pe care a avut-o maşina ei a fost bateria descărcată.

"M-am trezit cu administrarorul care a venit la uşă să îmi ceară cheia. E neplăcut să te trezeşti la uşă, la nouă dimineaţa cu asemenea lucruri. Ultima oară când am avut o problemă a fost că s-a descărcat bateria şi mergând cu copilul sunt atentă să fiu în siguranţă", a adăugat ea.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...