Masina burdusita cu sute de pachete de tigari!

Masina burdusita cu sute de pachete de tigari!
Un botoşănean a rămas şi fără marfa de contrabandă, dar s-a ales şi cu o amendă de 5.000 de lei după ce poliţiştii de frontieră au scos din autoturismul său nu mai puţin de 700 de pachete de ţigări!

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au depistat în maşina unui cetăţean din Botoşani ţigări în valoare de 2.996 lei, ascunse în diferite locuri, care urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit.

Potrivit IJPF Suceava, luni, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Wolkswagen Golf, D. Marian, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

În urma controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în torpedou, sub preşuri, în semiaripile din spate şi în bagajele personale, un număr de 700 pachete de ţigări marca More, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 2.996 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
60

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
822

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
249

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...