Masina arsa la doar o zi dupa ce a fost scoasa din service! - FOTO

Masina arsa la doar o zi dupa ce a fost scoasa din service! - FOTO
Un Opel Astra a luat, marti, foc in spatele unui bloc de pe strada George Enescu. Incendiul a fost vazut de unul dintre vecinii proprietarului care a sunat la 112 si anuntat pompierii. Proprietarul autoturismului, Alexandru Silion, spune ca abia si-a scos masina din service si nu isi poate explica cum a fost posibil sa fie cuprinsa de flacari.



“Ieri (n.r.) luni mi-am scos masina din service, a avut ceva la cutia de viteze, dar nu au umblat si la instalatia electrica. Astazi am iesit cu ea, si nu a durat jumatate de ora de cand am ajuns acasa si a luat foc. Nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat", a spus Alexandru Silion, proprietarul autoturismului.

In ciuda interventiei prompte a pompierilor, masina a fost serios avariata, flacarile cuprinzand nu doar capota, ci si interiorul masinii.

Proprietarul nu stie daca o va mai repara, mai ales ca nici nu avea asigurare CASCO. Cauza cea mai probabila a incendiului este un scrutcircuit la instalatia electrica.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
36

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
215

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
88

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...