Masă rotundă cu cei mai tari afacerişti din judeţ

Consiliul Judeţean Botoşani, în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Botoşani, va organiza, în data de 12 decembrie, o masă rotundă de bilanţ anual, eveniment ce îşi propune crearea unei mai bune relaţii între autorităţile locale, instituţiile deconcentrate şi mediul de afaceri botoşănean.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean este şi un proiect de hotărâre care vizează alocarea sumei de 44.900 de lei în vederea organizării evenimentului.

Modul de desfăşurare a acestui eveniment va fi sub forma unei mee rotunde, la care se va face un bilanţ al activităţii economice de peste an.

Reprezentanţii mediului de afaceri vor putea să expună problemele întâmpinate în cursul anului 2013, să primească răspunsuri din partea autorităţilor competente şi să stabilească de comun acord asumarea strategiei de dezvoltare economică a judeţului Botoşani pentru perioada 2014-2020.

La eveniment vor fi invitaţi să participe cei mai importanţi 300 de agenţi economici care au contribuit la susţinerea bugetului judeţului Botoşani.

Aceştia vor primi distincţii şi diplome.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoltă într-o comună din Bacău, din cauza unei firme din Botoșani!

astăzi, 09:57

Este revoltă în comuna Mărgineni, din judeţul Bacău, din cauza unor lucrări neterminate care i-a îngropat pe localnici, la propriu, în noroaie, informează Antena 3 CNN. De v...

Percheziții în toată țara, inclusiv la Botoșani, într-un dosar de nerespectarea regimului armelor și munițiilor! (video)

astăzi, 09:20

La data de 4 octombrie 2024, polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției ...

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...