Mărturisire impresionantă a Preotului Necula: „Și eu sunt Alexandra! Îi datorez una dintre cele mai simpatice...” (video)

Preotul a fost invitatul lui Mihai Morar, în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu”

Unul dintre cei mai apreciați preoți din România a făcut, în cadrul unui cunoscut podcast, mărturisiri despre Alexandra, tânăra mamă care și-a dat ultima suflare în Maternitatea din Botoșani.

Preotul Constantin Necula a fost invitatul lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu”, derulat la Palatul Național din Chișinău. Emisiunea a apărut pe Youtube în urmă cu o zi.

În cadrul emisiunii, cel mai apreciat preot din România a abordat subiectul Alexandra, despre care a spus că îi datorează una dintre cele mai „simpatice conferințe”.

După o noapte cumplită de frig, de ură, de neputință într-un ATI, vin zorile și se lasă o liniște semn că toți bolnavii respiră deodată, în același ritm și sunt bine. Noi de afară nu vedem asta, nici tulburarea, nici zdroaba medicilor. Vorbim de medici, nu de cazul Alexandrei de la Botoșani. Și eu mă numesc Alexandra! Nu numai că nu am aer, dar fetei aceleia îi datorez poate una dintre cele mai simpatice conferințe pe care am ține-o vreodată la Ieși”, a declarat în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu” preotul Constantin Necula.

Constantin Necula a mărturisit că el a cunoscut-o pe Alexandra, ea fiind lidera unei comunități de tineri din județul Botoșani și se întâlneau adesea la conferințe în Iași.

Greșeala noastră este că generalizăm atât de amplu încât riscăm să ucidem adevărați ofițeri de stat major ai medicinei Românești pentru trădarea a câte unui infanterist tâmpit. Alexandra a fost lidera creștină simpatică și puternică a unei comunități de tineri din Botoșani. Cum mergeam des la Iași, prin părintele Nicodim ne cunoșteam foarte bine. După o conferință celebră am râs împreună”, a relatat preotul.

În plus, preotul a spus despre Alexandra că a fost un suflet extrem de puternic și de curat și că este „doza de aer” de care Raiul avea nevoie.

Să știi că n-avea Raiul aer și și-a chemat o doză de aer, asta e certitudinea mea. Mă gândesc la câtă suferință sunt supuse deseori femeile atunci când nasc și la câtă neputință asistăm atunci când nu putem altceva decât să ne punem în genunchi și să ne rugăm. Acolo nu e vorba despre Alexandra, e vorba despre o mamă. Te-ai mira să vezi că tot corupția ucide. Ești convins că oamenii care sunt acolo angajați au ajuns acolo pentru că sunt ei sau pentru că sunt pisica bunicului care e verișor cu nepoata care are un câine care latră din când în când la niște păduchi care sunt neamuri? Noi ne dezicem de neamuri, dar trăim pe seama neamurilor. Este o răutate interprofesională, dar o văd în toate profesiilor. Eu le-am spus oamenilor că o să treacă Covid-ul de la noi, dar prostia nu și nu m-a crezut nimeni”, a mai spus preotul Constantin Necula.

Vezi video mai jos, de la minutul 36:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...