Martorul din cazul copilului ucis de caini, IGNORAT de Politie! Vezi cum l-a gasit pe fratele lui Ionut! VIDEO

Martorul din cazul copilului ucis de caini, IGNORAT de Politie! Vezi cum l-a gasit pe fratele lui Ionut! VIDEO
Octavian Sandu, martorul-cheie in cazul copilului ucis de caini in zona Parcul Tei si care l-a gasit pe Andrei Anghel pe strada, ducandu-l apoi la bunica sa, a declarat astazi, dupa audierile de la Parchet, ca s-a dus inca de saptamana trecuta la Politie pentru a-si anunta disponibilitatea de a colabora cu autoritatile pentru solutionarea anchetei, insa a fost trimis acasa, spunandu-i-se ca va fi citat pentru a da o declaratie.

Avocatul lui Octavian Sandu a declarat ca barbatul s-a prezentat in urma cu o saptamana la o sectie de Politie, unde a anuntat ca el este cel denumit de presa "martorul cheie" in dosarul copilului ucis de caini, precizand ca doar sambata, 21 septembrie, a fost citat sa vina pentru a fi audiat.

Avocatul a povestit si ce s-a intamplat in ziua in care Ionut Anghel a murit sfasiat de caini, iar fratele sau mai mare s-a ratacit in apropierea Parcului Tei. "In momentul in care a gasit copilul, la aproximativ un kilometru de parc, acesta plangea si spunea "Vreau la buni".

Apoi, dupa ce l-a condus pe copil la bunica sa, femeia l-a intrebat unde este fratele mai mic. Abia atunci clientul meu a inteles ca mai este vorba de un copil. Atunci i-a cerut numarul de telefon bunicii, insa pentru ca aceasta nu avea mobil, a luat numarul unui agent de paza care era de fata, dupa care s-a intors in zona in care l-a gasit pe Andrei.

Pentru ca Ionut nu era nicaieri, l-a sunat pe paznic si i-a cerut sa anunte organele de politie", a spus avocatul Marius Socae. Octavian Sandu nu este taximetrist, asa cum s-a vehiculat in presa, ci om de afaceri, potrivit rtv.net.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
307

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
283

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...