Martisoare electorale europene!

Martisoare electorale europene!
Martisoare, martisoare! De toate felurile, pentru toate buzunarele!

Femeile si tinerele care in 2009 vor vota pentru prima data au avut insa surpriza ca, chiar in Piata Centrala a municipiului Botosani, sa primeasca in dar martisoare, dar nu de orice fel: martisoare europene electorale!

Ele au fost impartite de membrii Centrului European Direct Botosani, avand ca structura-gazda Asociatia pentru Protectia Consumatorilor.

Martisoarele, avand ca emblema Alegerile europene de pe 7 iunie 2009, au fost impartite catre 100 de femei aflate la cumparaturi la piata, dar si catre 50 de eleve ce vor vota pentru prima data.

Alegerile pentru Parlamentul European urmeaza sa se desfasoare in aceasta vara, sub deviza Alegerile europene -TU DECIZI, in 27 de tari simultan, cu un singur tur de scrutin.

Actiunea este o avanpremiera la ciclul de activitati Primavara europeana 2009 - Spring Day for Europe 2009, care se va desfasura in perioada 25 martie - 9 Mai, cand scoli din toate statele membre ale Uniunii Europene si tarile candidate sunt invitate sa organizeze activitati didactice avand ca tematica problemele europene, a declarat vicepresedintele APC Botosani, Radu Cajvaneanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
122

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
33

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
71

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....