Martinus, GAFE URIASE la cele doua goluri incasate de FC Botosani! VIDEO

Martinus, GAFE URIASE la cele doua goluri incasate de FC Botosani! VIDEO

 Martinus si Dimitrov  Ionut Tabultoc

Quenten Martinus pare sa nu-si mai revina dupa ce a picat transferul la Steaua Bucuresti. Fotbalistul din Curacao face un meci bun, dupa care alte trei sau patru partide nereusite.

Asa a fost si luni seara, cand Martinus a avut o evolutie de nota 3, in meciul cu FC Voluntari, 2-2. Mijlocasul botosanenilor a gafat incredibil la ambele goluri incasate de FC Botosani. 

In minutul 26, FC Botosani iesea pe un contraatac prin Dimitrov, mingea ajungand ulterior la Martinus. Fotbalistul Botosaniului a trimis inexplicabil o pasa spre mijlocul terenului, mingea ajungand la Kone, care a sutat superb de la 35 de m, marcand pentru 1-1.

In minutul 52, la un corner al oaspetilor, mingea a ajuns din nou la Martinus, care in loc sa o trimita in corner sau sa o scoata din careu, fotbalistul lui Cristi Pustai a oprit mingea perfect pentru Vodut, acesta pasandu-i lui Spahija, care a marcat pentru 1-2. (VEZI AICI AMBELE GAFE A LUI MARTINUS)

Pe langa aceste gafe la cele doua goluri, Martinus a mai trimis si alte pase gresite.

"Am facut multe greseli nefortate de adversar, foarte multe pase gresite. Golul lui Kone a fost foarte frumos, insa din pacate a beneficiat de un asist (n.red. a lui Martinus), fara explicatie. Vrem sa mergem pe contraatac, esti singur si sa fii atat de neglijent sa joci dintr-o antingere, cand jocul si terenul recomanda sa joci din doua atingeri.", a spus antrenorul Cristi Pustai.

La polul opus s-a aflat bulgarul Rodoslav Dimitrov, cel care a avut din nou o evolutie buna, reusind din nou sa dea doua pase perfecte de gol, la reusitele lui Hadnagy si Ivanovici.

 

Spune-ne opinia ta