MARTI: Alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în municipiul Botoşani!

MARTI: Alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în municipiul Botoşani!
E.ON Distribuţie România este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în dimineaţa zilei de marţi, 1 noiembrie, începând cu ora 7.30, în municipiul Botoşani.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

Întreruperea distribuţiei gazelor naturale este necesară pentru punerea în funcţiune a unei importante investiţii, în valoare de aproximativ 2,9 milioane lei, investiţie ce a vizat înlocuirea a circa 4 km de conducte şi branşamente de pe străzile: Sucevei, Calea Naţională, Pacea şi Griviţa.

Compania noastră regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi asigură consumatorii că obiectivele principale ale lucrării sunt siguranţa şi asigurarea continuităţii în alimentarea municipiului Botoşani. 

Totodată, E.ON Distribuţie România  reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz sau observă anumite neconformităţi, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 

0800.800.928 

(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau

0265.200.928 

(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).


Departament Comunicare Corporatistă
E.ON România

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
348

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...