Marius Orosanu renunta la conducerea Impact, dupa 10 ani de activitate sindicala!

Marius Orosanu renunta la conducerea Impact, dupa 10 ani de activitate sindicala!

MARIUS OROSANU, presedinte Sindicatul Impact Botosani

Cei 2.000 de membri ai Sindicatului Impact trebuie sa-si aleaga alt lider, in luna ianuarie! Alegerile pentru un nou presedinte al sindicatului Impact vor fi organizate mai devreme decat era prevazut initial (in luna mai 2011), intrucat actualul lider sindical, Marius Orosanu, vrea sa renunte la aceasta functie pe care o ocupa de zece ani de zile, in acelasi gand fiind si alti patru membri ai Biroului Executiv din cadrul sindicatului.

"In mod normal, Adunarea Generala a Sindicatului Impact ar trebui sa aiba loc in mai 2011, acum, ce se organizeaza pe 16 ianuarie 2010 este Adunarea Generala Extraordinara, determinata de faptul ca eu, in calitate al presedinte al sindicatului, cat si alti patru membri ai Biroului Executiv, primvicepresedintele, secretarul general si doi secretari executivi si-au depus mandatul, adica au renuntat la functiile de conducere din cadrul sindicatului. Au luat aceasta decizie pe principiul ca am venit in 2000 ca o echipa, si plecam tot in echipa", a declarat Marius Orosanu, presedintele sindicatului Impact.

Aceasta decizie, de a renunta la postul de conducere din cadrul sindicatului, nu este o noutate pentru cei 2.000 de membri, intrucat Marius Orosanu si-a exprimat intentia de a pleca de pe pozitia de lider al sindicatului Impact inca de acum un an de zile in urma, momentul fiind amanat din cauza diferitelor probleme de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

"Este vorba strict de probleme personale si din punct de vedere al sanatatii si al uzurii la care am ajuns. Consider ca sindicatul, acum, cu mine la conducere, nu are aceleasi rezultate pe care ar putea sa le aiba cu o persoana nou-venita, care ar avea alta forta sa abordeze problema. Sunt de zece ani la conducerea acestui sindicat si s-a ajuns la o stare de saturatie si nu mai dau randamentul pe care ar trebui sa-l dea o persoana care conduce un sindicat de 2.000 de membri. Multi incearca sa ma convinga sa renunt la aceasta idee, dar hotararea este clar definitiva, cei care ma apreciaza cu adevarat ar trebui sa ma inteleaga si sa respecte decizia pe care am luat-o", a precizat Marius Orosanu.

Potrivit presedintelui sindicatului Impact, pana in prezent nu s-a inscris nimeni pentru aceasta functie, dar la nivelul Directiei se vehiculeaza numele a doua persoane care si-ar dori postul de lider sindical, nefiind facut insa public niciun nume.

Pana la 1 februarie Marius Orosanu trebuie sa se decida daca va ramane in continuare presedinte la Cartel Alfa Botosani sau daca revine la Directie pe postul sau, de consilier juridic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
31

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
308

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...