Marius își caută mama, pe care nu a mai văzut-o de la 7 ani: Are domiciliul în Botoșani, dar ar munci în Spania

Avea 7 ani când și-a văzut ultima dată mama, despre care crede că ar avea domiciliul în Botoșani.

Orice informație, oricât de mică, îi este de ajutor, Marius spunând că este nerăbdător să afle și dacă mai are alți frați și surori.

Pintea Marius Tarzan s-a născut pe 21 martie 1995, în Zalău, județul Sălaj. Tânărul își caută mama, care se numește Pintea Vandana și care a fost căsătorită în comuna Românași, județul Sălaj.

”Pe mama mea am văzut-o ultima dată la vârsta de numai 7 anișori, eu fiind mai apoi crescut de bunici. Am fost 3 frați, dintre care o soră adoptată în altă țară pe care am găsit-o datorită acestei pagini (The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României, nota red.)”, spune Marius.

Singurele informați pe care le are despre mama sa sunt cele potrivit cărora femeia s-ar afla în Spania și că ar avea domiciliul în Botoșani.

”Acum câțiva ani, pe vremea pandemiei, a venit o amendă pe numele ei acasā la noi, din acea zonă (Botoșani, nota red.)”, a adăugat tânărul.

Marius spune că este posibil să mai aibă și alți frați sau surori din partea mamei ”de care nu sunt sigur, dar dacă ar exista ar fi o mare bucurie să îi cunoaștem pe toți”.

Până atunci, Marius face către toți cei care îl pot ajuta să își găsească mama.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...