Marian Verenciuc, exclus din PDL!

Marian Verenciuc, exclus din PDL!

DAN HUMELNICU

Orice asociere a numelui Marian Verenciuc cu Organizatia PDL Botosani este fortata si tendentioasa, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de democrat-liberalii botosaneni!

"Organizatia PD-L Botosani l-a exclus din partid pe Marian Verenciuc. Consideram ca orice intentie de asociere a persoanei in cauza cu organizatia Partidului Democrat Liberal din Botosani este fortata si tendentioasa. Suntem convinsi ca justitia isi va face datoria, ea fiind singura care poate decide nevinovatia sau vinovatia lui Marian Verenciuc", se arata in comunicatul semnat de Daniel Humelnicu, presedinte PD-L Botosani.

Potrivit cotidianului Ziarul de Iasi, Marian Verenciuc, seful organizatiei de tineret PD-L din Botosani, racola tinere, le plimba prin cluburi si discoteci, apoi le propunea locuri de munca bine platite ca baby-sitter si dame de companie. Procurorii ieseni i-au trimis in judecata.

Potrivit actului de acuzare intocmit de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), in anul 2004, Marian Verenciuc (34 de ani), din Dorohoi, seful in 2009 al Organizatiei de Tineret a PD-L Botosani, a inceput sa racoleze tinere care voiau sa munceasca in strainatate.

"Racola personal victimele de pe raza judetului Botosani, se imprietenea cu acestea, le invita in cluburi si discoteci unde le platea consumatia, se interesa de starea lor materiala si familiala, intretinea raporturi sexuale cu acestea, dupa care le promitea ca le poate asigura un loc de munca bine platit in Grecia, ca baby-sitter sau ca dama de companie intr-un local despre care spunea ca apartine fratelui sau vitreg", precizeaza procurorii DIICOT in rechizitoriu.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
20

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
87

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
317

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...