Marian Munteanu şi-a retras candidatura. Noul candidat al PNL este Cătălin Predoiu

Marian Munteanu şi-a retras candidatura. Noul candidat al PNL este Cătălin Predoiu
După un lanţ de eşecuri în privinţa candidatului partidului în alegerile pentru Primăria Municipiului Bucureşti, PNL l-a retras din cursă şi pe Marian Munteanu, al treilea, după Cristian Buşoi şi Ludovic Orban. Noul candidat va fi Cătălin Predoiu, anunta Digi24.

PNL a renunţat la candidatura lui Marian Munteanu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Decizia liberalilor a venit la capătul mai multor discuţii tensionate în interiorul partidului, discuţii care au escaladat în ultimele 48 de ore şi care au culminat cu şedinţa de azi, începută la ora 16.00.

"Cred că a fost o săptămână deosebită faţă de multe altele. Mi-aş fi dorit să pot să vă prezint ideile care stau la baza programului meu de bună guvernare a Bucureştiului. Cele mai multe acuzaţii au fost lipsite de substanţă. Această campanie care a fost desfăşurată într-un spirit de agresivitate nemaiîntâlnită m-au forţat să dau răspunsuri de la calomniile venite din aproape toate direcţiile. Nimic din ceea ce s-a spus nu este de natură a mă incrimina în mod real", au fost primele declaraţii ale lui Marian Munteanu după şedinţa PNL.

Acesta a recunoscut totodată că în partid "au fost unii care s-au demobilizat, alţii au dat credit unor anumite alegaţii, unor anumite acuzaţii. S-a ajuns până acolo încât unii candidaţi s-au desolidarizat de candidatura mea".

"Am consimţit în faţa acestor discuţii să îmi retrag candidatura, am acceptat această chestiune şi sunt convins că Partidul Naţional Liberal va găsi o soluţie", a completat Munteanu.

Marian Munteanu a fost soluţia găsită de PNL după retragerea din cursă a lui Ludovic Orban, pus sub învinuire într-un dosar deschis de procurorii DNA. În spaţiul public, scandalul în jurul acestei candaturi a izbucnit încă din ziua anunţului făcut de liberali, în 12 aprilie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
191

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
393

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
110

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...