Maria Tiprigan cere ISJ sa nu puna bariere in acordarea premiului anual castigat in instanta

Maria Tiprigan cere ISJ sa nu puna bariere in acordarea premiului anual castigat in instanta

 Maria Tiprigan  

Sindicatul Invatamantului Preuniversitar a castigat in instanta cel de-al 13-lea salariu, aferent anului 2010, care urmeaza a se plati intr-o singura transa, fiind necesare si suplimentari de buget.

Maria Tiprigan, presedintele SIP, a cerut Inspectoratului Scolar Judetean sa nu se puna bariere in aplicarea deciziilor judecatoresti definitive si executorii, in baza carora cadrele didactice pot incasa premiul anual.

“Am cerut in Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar sa nu se puna bariere, in a motiva ca hotararile trebuie sa fie definitive si irevocabile. Pana la stampila patrata sau ce mai solicita dumnealor, se vor executa aceste hotarari. Acest premiu este asteptat de catre colegii nostri", a spus Maria Tiprigan, presedinte SIP.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor organizat în două localități din Botoșani! (foto)

astăzi, 09:19
7

Evenimentul „Festivalul Luminilor” se află la prima ediție, fiind organizat de Asociația „Arlechino Moldova” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) d...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
74

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
17

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...