Maria şi Traian Băsescu îl vor boteza sâmbătă pe fiul Liei şi al lui Paul Lambrino

Maria şi Traian Băsescu îl vor boteza sâmbătă pe fiul Liei şi al lui Paul Lambrino
Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa Maria, îl vor boteza, sâmbătă, pe Carol Ferdinand, fiul Liei şi al lui Paul Lambrino, potrivit informaţiilor din presa tabloidă.

Botezul va avea loc sâmbătă la ora 14.00, la Biserica Domniţa Bălaşa din Bucureşti, şi va continua, cu o petrecere, la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental, care are o capacitate maximă de 500 de locuri. Administraţia Prezidenţială a precizat că evenimentul de sâmbătă este o acţiune privată a şefului statului.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, invitaţia la eveniment a fost concepută purtând "emblema familiei". "ASR Prinţul Paul al României şi ASR Prinţesa Lia a României au bucuria să vă invite la încreştinarea fiului lor, Prinţul Carol Ferdinand al României. Excelenţa Sa, Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României şi soţia sa, Doamna Maria Băsescu ne vor face onoarea de a fi naşii de botez ai micului prinţ", se arată în invitaţie.

Carol Ferdinand va fi creştinat în religia ortodoxă şi va purta la botez un costum popular naţional, realizat manual. Pentru recepţia evenimentului, care va avea loc la Hotelul Intercontinental din Capitală, designerul Cătălin Botezatu îi va face cadou nou-născutului un costum de gală.

Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda va interpreta la botez piese folclorice. Alţi invitaţi la eveniment vor fi soprana Felicia Filip, care va cânta la biserică, şi Gheorghe Zamfir, care va lua parte la recepţia evenimentului, conform informaţiilor vehiculate în presă.  Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010. (Realitatea.net)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
138

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
892

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
422

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...