Maria, adolescenta ucisă în Ajunul Anului Nou în fața fratelui mai mic, a fost condusă pe ultimul drum (fotogalerie)

Maria, adolescenta ucisă în Ajunul Anului Nou în fața fratelui mai mic, a fost condusă pe ultimul drum (fotogalerie)

Zeci de oameni s-au adunat, miercuri, la Biserica din Trușești pentru a o conduce pe ultimul drum pe Maria, adolescenta ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, în ultima zi din anul 2022.

Copila a fost înmormântată în rochie de mireasă, iar alături de aceasta pe ultimul său drum au fost frații ei, cunoscuți, prieteni, dar și oficialități.

Au participat Doina Nacu și Alexandru Colbu, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) din Botoșani, Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani și vicepreședinții CJ, Dorin Birta și Bogdan Dăscălescu, dar și primarul comunei Trușești, Petru Ailenei.

Nenorocirea s-a petrecut pe 31 decembrie, în ultima zi din anul 2022. Maria, în vârstă de doar 14 ani, era la colindat cu fratele ei mai mic, când, la un moment dat, bărbatul, în vârstă de 20 de ani, și-a ieșit din minți și a ucis-o pe minoră cu 25 de lovituri de cuțit. Totul s-a întâmplat sub ochii fratelui de doar 10 ani.

Individul a fugit de la locul crimei și a fost prins la scurt timp de oamenii legii în gara din Trușești. A fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior s-a decis ca acesta să își petreacă luna ianuarie în arest.

Maria locuia împreună cu cei patru frați ai săi în Centrul din Trușești, deoarece familia are o situație materială precară. De funeraliile fetei s-au ocupat reprezentanții DGASPC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Vineri, 2 Iunie 2023
432

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și ...

Adolescent prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa la spectacolul de Ziua Copilului din Dorohoi

Vineri, 2 Iunie 2023
240

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a C...

Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

Vineri, 2 Iunie 2023
128

La data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru preven...