Marea rafuială din PSD continuă. Poziţia abia câştigată a liderului PSD Botoşani, în pericol

Imediat dupa pierderea alegerilor si condamnarea presedintelui Liviu Dragnea, in PSD s-a pornit “marea rafuiala”. Dupa executarea unor apropiati ai presedintelui PSD, mai multi lideri din “noua” conducere au inceput sa faca liste cu decapitarea unor sefi de organizatii dar si cu o remaniere mai larga pentru a multumi noua conducere.

Marea rafuială din PSD continuă. Poziţia abia câştigată a liderului PSD Botoşani, în pericol

Potrivit Ştiripesurse.ro, lipsa unui lider creeaza deja conflicte majore intre cei care au sustinut o pe Viorica Dancila sa-l infrunte pe Dragnea si sa schimbe macazul imediat dupa arestarea acestuia.

Paul Stanescu, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Marian Oprisan, Nicolae Badalau si nu in ultimul rand Viorica Dancila au fiecare ganduri de a deveni liderii alesi ai partidului la Congres. Pana atunci insa, lista celor care urmeaza sa fie executati la organizatiile din tara a fost deja facuta.

In ultimele doua zile au avut loc doua intalniri, una la Guvern si una la Parlament intre Dancila, Paul Stanescu, Ciolacu si Badalau pentru sa stabili lista neagra. Astfel, primul pe lista celor executati s-ar afla Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, cel mai apropiat lider local de Liviu Dragnea. Acesta este acuzat de noii sefi ca a acaparat jumatate din guvern, ca a capusat Agentiile din subordinea Ministerului economiei si Consiliile de administratie cu oamenii sai. Cel care ar urma sa-i ia locul lui Arsene la conducerea organizatiei este un deputat care il contesta de cel putin un an.

Urmatorii pe lista ar fi Doina Fedorovici de la Botosani, in locul ei urmand sa fie pus presedintele Consiliului Judetean, Costica Macaleti, Iulian Iacomi de la organizatia Calarasi care va fi inlocuit de Ciprian Pandea, Marius Dunca de la Brasov inlocuit cu deputatul Mihai Mohaci (cel care plecase la Pro Romania si a revenit), Luminita Jivan de la Caras Severin ar urma sa fie schimbata cu vicepresedintele consiliului judetean iar la Ilfov Gigi Bolintineanu considerat omul de casa al lui Dragnea si secretarul general Puiu Florian inlocuiti cu apropiatii ai Gabrielei Firea.

La Constanta, Felix Stroe ar urma sa fie inlaturat si inlocuit de senatorul Nicolae Moga care are insa un concurent serios in Liviu Brailoiu care a ratat sansa de a fi ministru.

Citiţi în continuare pe stiripesurse.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
30

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
60

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
46

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...