Marcu si-a anuntat candidatura pentru presedintia PSD: "In 2012 vrem sa castigam Consiliul Judetean, Primaria Botosani si 40 de primarii din judet!"

Marcu si-a anuntat candidatura pentru presedintia PSD: "In 2012 vrem sa castigam Consiliul Judetean, Primaria Botosani si 40 de primarii din judet!"
Gheoghe Marcu a anuntat oficial ca va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Botosani. Candidatura senatorului Marcu nu reprezinta o surpriza pentru nimeni, mai ales ca in urma cu o luna, Liviu Dragnea, aflat la Botosani, avea un mesaj foarte clar pentru social-democratii botosaneni: "Eu personal am o apreciere deosebita pentru presedintele Marcu si pentru echipa de aici. Eu, daca as putea vota in Organizatia Judeteana Botosani, l-as vota pe domnul Marcu"!

Conferinta Judeteana a PSD va avea loc pe data de 27 iunie, ocazie cu care sunt asteptati sa ajunga la Botosani atat presedintele social-democratior, Victor Ponta, cat si secretarul general Liviu Dragnea, vicepresedintele Gheorghe Nichita, persoane care au confirmat deja prezenta la Botosani, fiind posibil sa ajunga si Adrian Nastase. Conform celor precizate de social-democrati, la conferinta au fost invitati toti membrii Biroului Politic National.

"M-am decis sa candidez dupa ce m-am consultat cu colegii mei. Stiti bine ca am inceput un proiect, stiti ca acum 10 luni, prin votul colegilor mei, am ajuns sa detin aceasta functie, am inceput un program si punctul final va fi cel al alegerilor locale din 2012, cand vrem sa castigam presedintia Consiliului Judetean, Primaria Botosani si 40 de primarii din judet", a precizat vineri Gheorghe Marcu, actualul presedinte al organizatiei judetene PSD.

Aflat alaturi de senatorul Marcu, deputatul Andrei Dolineaschi a tinut sa ii faca colegului sau un adevarat Laudatio.

"Domnul Marcu este un om care detine tot mai multa influenta in cadrul PSD, e un om de baza al departamentelor PSD, un coleg si un om de baza in cadrul grupului senatorial din Parlamentul Romaniei, unul dintre specialistii buni in partid, pe probleme economice", a spus Andrei Dolineaschi in conferinta de presa a PSD, in care Gheorghe Marcu a anuntat oficial candidatura sa pentru presedintia partidului.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
42

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
107

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...