Marcel Pavel, atac la solista de la Mandinga: "Elena nu are voce şi nu face faţă emoţiilor"

Marcel Pavel, atac la solista de la Mandinga: "Elena nu are voce şi nu face faţă emoţiilor"
Aseară la Baku Crystal Hall, în faţa a 25.000 de spectatori, a avut loc prima semifinală de la Eurovision, de care Mandinga a trecut cu brio! România a fost reprezentată de trupa Mandinga, care a interpretat o piesă compusă de Costi Ioniţă, "Zaleilah", şi a fost prima concurentă calificată în finală!

În fiecare an, cu Eurovisionul, ne aducem aminte de artişti cu voci mari care au reprezentat ţara în această competiţie. Cu siguranţă că o voce autorizată este şi Marcel Pavel.

Un profesionist desăvârşit, artistul are întotdeauna un cuvât greu de spus în ceea ce priveşte concurenţii, chiar dacă nu e mereu pe placul celor din jur. Şi de data aceasta s-ar putea ca Marcel să supere multă lume dar, totuşi, o părere pertinentă trebuie luată în seamă.

"«Zaleilah» este o piesă cu influenţe orientale, la fel ca majoritatea melodiilor compuse de Costi Ioniţă. Pot spune că nici de data aceasta nu s-a dezminţit Costi! Probabil că reţeta piesei a fost inspirată de ţara care organizează Eurovisionul, Azerbaidjan. De altfel, şi anul trecut a câştigat finala o melodie cu astfel de influenţe. Mă rog, nu ştiu dacă este sau nu o reţetă câştigătoare şi nici nu contează, eu spun doar ce părere am despre piesă. Apropo, nu o văd sincer, între primele cinci ale Europei. Poate mă înşel, dar nu cred. În rest, trupa este una bună, băieţii de la instrumente sunt foarte pricepuţi, însă sunt convins că emoţiile o vor face pe Elena să clacheze. Fata este frumoasă, se mişcă bine, dar să fim sinceri, nu are voce! Tocmai de aceea zic că emoţiile o vor doborî. Altfel, Eurovisionul ca şi concurs nu mai e de mult ce a fost. Acum se votează geopolitic şi contează foarte mult cât de prieten eşti cu ceilalţi şi mai puţin dacă piesa ta este sau nu valoroasă. Evident, însă, dacă interpretarea este dezastru nu primeşti voturi, oricâte relaţii ai avea", a declarat, pentru Click!, Marcel Pavel.

Marcel Pavel a reuşit prima performanţă la Eurovision, când a participat în duet cu Monica Anghel, în anul 2002. Ei s-au clasat pe locul 8, calificând astfel România, direct în finala anului următor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
506

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
50

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
61

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...