Manifestări culturale și comemorative, vegheate de forțele de ordine din Botoșani!

Jandarmii botoșăneni vor acționa în cooperare cu polițiștii și pompierii.

Manifestări culturale și comemorative, vegheate de forțele de ordine din Botoșani!

În ziua de joi, 13 iunie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va acționa în vederea desfășurării în siguranță a manifestărilor cultural-artistice și comemorative care vor avea loc pe raza județului.

Jandarmii, în cooperare cu polițiștii și pompierii botoșăneni, vor adopta măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală și contravențională, fluidizarea traficului rutier și pietonal, precum si pentru prevenirea și stingerea incendiilor la Ziua orașului Darabani, pe stadionul orășenesc din localitate și la activitățile dedicate Zilei Eroilor în Cimitirul Eroilor ,,Pacea 1" din municipiul Botoșani și Cimitirul Eroilor din municipiul Dorohoi.

În afara acestor misiuni, echipajele de jandarmerie vor acționa, independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni, pentru intensificarea măsurilor de ordine publică și vor desfășura acțiuni cu precădere în zonele și arterele intens circulate, urmărind descurajarea persoanelor care tulbură ordinea și liniștea publică sau comit alte fapte antisociale.

Recomandăm cetățenilor să dea dovadă de înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să supravegheze copiii care îi însoțesc și să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați în mod direct intervenția jandarmilor aflați în dispozitivul de misiune sau apelați în cel mai scurt timp numărul unic de urgență 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Român găsit mort în portbagajul unui autobuz din Italia. Mister în jurul decesului său!

astăzi, 12:22
76

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit din localitatea italiană Corigliano Rossano, provincia Cosenza din Calabria, în dimin...

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
671

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
96

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...