Mancarea bolnavilor din spitalele botosanene, pazita de agenti de paza

Mancarea bolnavilor din spitalele botosanene, pazita de agenti de paza
Bucatariile si depozitele de alimente din spitalele aflate in subordinea Consiliului Judetean vor fi atent supravegheate de agenti de paza.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, sustine ca va incheia un contract cu o firma de paza, iar agentii vor semna si vor raspunde pentru toate alimentele care intra si ies din bucatarii, iar in cazul in care se vor constata nereguli firma va trebui sa plateasca despagubiri.

“La fiecare spital vreau sa pun paza la bucatarie. Voi suplimenta posturile de paznic, persoane autorizate care sa pazeasca bucataria si depozitul de alimente, iesirea va fi facuta cu supervizarea agentului si va trebui sa semneze si el", a spus Florin Turcanu.

De asemenea, presedintele Consiliului Judetean a dispus montarea de camere video la bucatarii si vrea sa aiba acces la imagini si sa supervizeze totul chiar din biroul sau.

“Le-am spus sa monteze si camere video si vreau sa pot intra si eu oricand sa vizionez tot ce inseamna sali, cantina, de la mine de la cabinet, sa pot viziona tot. In toate centrele voi baga asa ceva. Chiar daca sunt plecat la Bucuresti sa pot intra sa vad daca lucrurile sunt in regula sau nu", a adaugat presedintele CJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
8

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
53

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
54

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...