Managerul de la Mavromati, despre sumele alocate de CJAS: "Nu sunt mulţumit, dar..."

Managerul de la Mavromati, despre sumele alocate de CJAS: "Nu sunt mulţumit, dar..."
Managerul Spitalului Judeţean Mavromati nu este mulţumit de suma pe care o va primi de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pe primele trei luni din acest an.

Corneliu Mihai susţine că vor fi şi mai greu de acoperit cheltuielilie, în condiţiile în care, din februarie, toţi salariaţii unităţii spitaliceşti vor primi câte 100 de lei în plus la salariu, efortul bugetar lunar pentru această mărire fiind de 250.000 de lei.

“Deja am negociat pe primele trei luni contractul pe 2015 cu Casa de Asigurări de Sănătate. Oferta pe primele trei luni este de 7,1 milioane de lei. E mult, e puţin, eu nu sunt mulţumit de această sumă, dar nu învinovăţesc pe nimeni şi Casa când a repartizat această sumă a repartizat-o conform prevederilor legale, aşa a reieşit.  Salariile trebuie să le asigur, medicamentele la fel, utilităţile sunt utilităţi, şi dacă nu ne mai ajunge ce fac?", a spus Corneliu Mihai.

Spitalul Judeţean aşteaptă să primească banii promişi de Consiliul Jueţean pentru plata datoriilor, ceea ce ar reprezenta o gură de oxigen pentru unitate. 

 

Spune-ne opinia ta