Managerii instituţiilor de cultură, din subordinea Consiliului Judeţean, intră în focul evaluărilor

Managerii instituţiilor de cultură, din subordinea Consiliului Judeţean, intră în focul evaluărilor

 Miluta Jijie, director Memorialul Ipotesti  

Toţi managerii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean vor fi evaluaţi în ceea ce priveşte activitatea derulată în anul 2014.

Directorii de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, Orchestra Rapsozii Botoşanilor, Memorialul Ipoteşti, Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale, Biblioteca Judeţeană vor trebui să depună la Consiliul Judeţean rapoarte de autoevaluare a activităţii, pe care le vor prezenta ulterior în faţa unei comisii formată din specialişti în domeniu. Activitatea managerului de la Muzeul Judeţean nu va fi evaluată întrucât Aurel Melniciuc a venit la conducerea instituţiei în luna ianuarie 2015, după pensionarea Lucicăi Pârvan. 

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean de la sfârşitul acestei luni va fi şi un proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare a managementului instituţiilor de cultură.

Din comisii vor face parte reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, de la Direcţia de Cultură, dar şi specialişti de la Suceava.

Evaluarea activităţii managerilor se va finaliza până în luna aprilie şi reprezintă procedura prin care se verifică modul în care au fost realizate obligaţiile asumate prin contractul de management, în raport cu resursele financiare alocate.

 

Spune-ne opinia ta