Manager interimar la Spitalul de Recuperare! Vezi cine va fi numit!

Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe, din municipiul Botoșani va avea de luni un director interimar, mandatul actualului director, Gabriela Varzari, expirând în data de 15 decembrie.

Deși postul a fost scos la concurs și a existat un candidat, în persoana Gabrielei Varzari, s-a ajuns în situația de a se numi un nou interimar după ce concursul programat pentru ziua de miercuri s-a anulat pentru că un membru al Consiliului de Administrație a demisionat de curând.

Întrucât Gabriela Varzari nu mai poate ocupa această funcție ca interimar, în locul acesteia va fi numit actualul director economic al spitalului.

“Am fost informat și eu că a intervenit o situație cu o demisie a președintelui Consiliului de Administrație, în urmă cu două zile. Concursul nu s-a mai ținut, ca atare de luni va fi numit un manager interimar pe o perioadă de trei luni de zile. Una dintre propuneri este domnul Sorin Radu și probabil domnia sa va fi numit interimar", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul a precizat că oricine este liber să se înscrie la concurs, menționând cu nu are  ce să îi reproșeze Gabrielei Varzari în ceea ce privește activitatea pe care a desfășurat-o la conducerea unității spitalicești.

“Nu am avut nimic de reproșat până acum, dar asta este legea, îți permite să stai un anumit număr de ani sau de mandate. A gestionat bine lucrurile, dar nu vă ascund că, în general, sunt adeptul unor schimbări și al unor alternanțe pentru că nu e bine ca într-un sistem, oricare ar fi el, să existe perioade extrem de lungi cu conducere unică", a mai spus Portariuc.

Citeste si: 
SURPRIZA! Concursul programat pentru postul de manager la Spitalul de Recuperare nu a mai avut loc!​

 
 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...