Mamă și fiu, salvați de pompieri!

Mamă și fiu, salvați de pompieri!
O femeie în vârstă de 65 de ani, imobilizată la pat, şi fiul său, de 45 de ani, au fost salvaţi în ultima clipă de pompieri din garsoniera plină de fum.

Salvatorii l-au găsit pe bărbat dormind, iar mama nu avea putere să strige după ajutor, în timp ce o oală cu mâncare aflată pe aragazul în funcţiune a ars şi a umplut casa cu fum.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Luni seară, puţin după ora 21.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost sesizat că iese fum dintr-o garsonieră situată la etajul I al unui bloc de pe Calea Naţională din municipiul Botoşani.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă.

Pentru a intra în locuinţă, salvatorii au forţat uşa de acces.

I.S.U. Botoşani recomandă botoşănenilor să supravegheze pe timpul funcţionării aparatele de preparare a hranei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
22

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
97

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
331

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...